Welkom in het gastenboek

Wij zouden het leuk vinden als je hier een berichtje achter laat.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:

Geschreven door Sandy en Jurgen, 21. jan, 2019
Hallo Jolanda en Rien, afgelopen zaterdag hebben we onze pup bij jullie opgehaald, we zijn er hartstikke blij mee hij doet het kei goed. Bedankt voor de gastvrijheid, we waren altijd welkom om bij jullie langs te komen om te zien hoe onze pup op groeide en natuurlijk lekker geklets over de Duitse Herdershond, aan alles kun je zien dat jullie echte liefhebbers zijn en het beste met de honden voor hebben. We houden elkaar natuurlijk op de hoogte van de onze pup. Gr. Fam. de Visser
Geschreven door Monique en Paul, 3. nov, 2018
Hoi Jolanda en Rien. 2 nov 18 Kensi bij jullie opgehaald. Wat een schatje. Boyka, 3 jaar geleden ook bij jullie gehaald, begint er al aan te wennen. Super blij. Prachtige honden. We gaan jullie zeker op de hoogte houden.
Geschreven door Audy Wacanno, 14. nov, 2017
Lara alweer 1 jaar
13/11/2016 -13/11/2017
Geschreven door Atze bouwman , 17. mrt, 2017
Via marktplaats een advertentie gevonden voor een duitse herder.
Na een paar uurtjes Googlen over de svendibolt hoeve er een zeer goed gevoel over .
Een week later we met het hele gezin gaan kijken , we werden zeer hartelijk ontvangen en waren gelijk weg van de pups .
We hebben een langstokhaar teefje genomen peperoni we noemen haar indy .
Inmiddels is ze 15 weken een super leuke lieve en speelse hond .
Rien en jolanda bedankt voor deze geweldige hond en alle hulp en uitleg .
Geschreven door Audy Wacanno, 7. jan, 2017
Nadat onze Duitse herder(ze was 9,5 jaar) geheel onverwachts was overleden hebben we 3 weken later zitten kijken naar een nieuwe pup.
Omdat Gero (dat was de naam van onze vorige D.H.) een heel zachtaardige karakter had en dol was op puppies, weet ik zeker dat ze het goedvind dat we weer een hond gaan aanschaffen.
Via M.P. zijn we dus op deze site beland, de prijs v/e puppie was stevig , maar ok even een afspraak maken met de fokker.
Rien en Jolanda zijn echte liefhebbers van Duitse Herders, we werden gastvrij ontvangen en we kregen goede tekst en uitleg.
Het was moeilijk kiezen uit de diverse pups uiteindelijk kozen we voor de rustigste.
Het papierwerk (koopcontract/stamboom) werd tot in de puntjes uitgelegd.
We hebben gekozen voor een teefje, haar naam is Lara , ze voelt zich al goed thuis.
Rien en Jolanda, nog bedankt voor het luisterend oor en Lara ( als ik het zo oneerbiedig mag zeggen) is haar geld dubbel en dwars waard.

Groeten

Audy en Sylvana
Geschreven door Wilma Simonis, 8. aug, 2016
Even een bericht van het gezin van Oona (Roepnaam Ziva)! Ziva is nu 6 maanden oud, groeit als kool, is een ontzettende kroelkip! Dol op haar gezin en volgt ons overall. Gaat mee naar kantoor, op vakantie in Frankrijk. Doet het uitstekend in de auto en zwemt als de beste. We zijn overduidelijk heel blj met haar. Willen heel graag een 2e erbij, maar dan een reutje! Ze kan uitstekend met andere honden overweg en ook met kinderen van alle leeftijden gaat ze naar gelang de leeftijd goed mee om. Maar blijft gefocust op haar baas en Mommy..
Geschreven door Monique en Paul Scheffer, 17. mrt, 2016
We zijn heel erg blij met Boyka (Odin).
Hij is ontzettend leergierig en heeft spelenderwijs al veel geleerd. Boyka is een prachtige pup. Heel veel dank voor jullie puppie. Als hij wat groter is dan komen we zeker eens langs met hem.
Geschreven door marina zwijns, 12. jul, 2015
Julia groeit fantastisch, nu 5 maanden oud en weegt 15 kg. Het is een lieve, sociale hond en past zich makkelijk aan. Alles vindt ze leuk. We zijn reuze blij met haar. Jullie hebben echt een goede keus voor ons gemaakt.
Geschreven door Liny Alards, 25. nov, 2014
Don (Kimo) is al weer 1 jaar oud wat gaat de tijd snel. Hij is een lieve slimme en gevoelige hond en wat hebben wij veel plezier van hem.
Geschreven door Martha en Ad de Lint, 27. sep, 2014
Rien en Jolanda wat hebben jullie een prachtige site en wat hebben jullie alles keurig voor elkaar ook thuis echt alles super echt er is geen ander woord en jullie zijn super gastvrij, ik vertrouw het honderd procent toe dat jullie de hond uitzoeken die bij ons past helemaal top.
Geschreven door Desiree Thijssen , 12. jan, 2014
Gisteren onze pup opgehaald. Kimba, Count x Epsina, wij noemen haar River.
Wat een mooie pup! Ik wil jullie ook hartelijk bedanken dat wij haar mogen hebben. Bedankt ook voor de gastvrijheid. River doet het prima, ook onze andere Duitse Herder vindt het prima dat ze er is.
Geschreven door Marcel Pronk , 15. nov, 2013
Leuk om te horen dat jullie weer een nestje krijgen ,rex (homar) heeft een nieuwe vriend erbij ,buddy een labrador en op 10 okt zijn VZH gehaald 57 punten nu op naar de rest 23 okt voor uv
Geschreven door Marcel en Esther Pronk, 23. mei, 2013
Leuk dat jullie een site hebben en ook leuk om te zien hoe mooi het broertje van Rex (homar) is geworden. We zijn nog steeds super blij met onze geweldige vriend!
Geschreven door Bas en Yvonne Verschoor, 6. feb, 2013
Hoihoi,

Even de site bekeken en ziet er erg mooi uit hoor, Proficiat.
Geschreven door jenny drogt, 23. okt, 2012
joepie en daar was Kay dan , na eerst een paar uur bij me dochter in Brabant is hij nu in Denhelder en hij is al flink gewend en ondernemend. groetjes van een hele blije bazin
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen