pups en jonge of volwassen honden

pups en jonge honden

Wij hebben nog 2 duitse herders, Hier fokken wij volgens de regels van de raad van beheer.

Dit betekend dat wij met iedere hond 1 nestje per jaar fokken en maximaal 5 nesten in een hondenleven.

Verder hebben wij bevriende fokkers die volgens onze normen en verantwoordelijke manier fokken. Weten wel meestal wel een leuke en gezonde pup of eventueel oudere hond voor U.

Dit kan een Stokhaar of Langstokhaar duitse herder zijn.

Dus staan er op onze site geen nesten dan kunt u toch altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder. Wilt alleen informatie kan dit natuurlijk ook altijd.

Wij hebben op het ogeblik een door ons zelf gefokt teefje van 5 jaar jong.

 

Zij is op zoek naar een nieuw gouden mandje.

 

Door omstandigheden van haar baas die door ziekte waarvan hij gelukkig genezen is. Maar wel lichamelijk achteruit is gegaan en daardoor niet de aandacht en beweging meer kan geven die zij graag wil en verdient.

  

Het is een sociaal slimme lieve energieke hond, die graag met haar baas bezig is. Dat kan zijn lekker wandelen in de bossen, spelen met de bal of op een vereniging trainen.Zij heeft IPO training gedaan en vind alles heel erg leuk.

Zij wil wel graag alle aandacht van haar baas en het bijbehorende gezin en zal als ze helemaal gewent is niet van hun zijde wijken. Ze is wel waaks maar als er iemand van het gezin bij is, zal zij het bezoek vol enthousiasme begroeten.

Zij is buiten heel sociaal en kan met alle honden opschieten en spelen. Thuis heeft zij echter graag alle aandacht en heeft zij het liefst geen andere honden erbij. Verder is zij ook geen katten gewent.

 

Zij heeft een goede gezondheid, is HD en ED vrij en komt uit DM vrije ouders.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE